Båtpleie
Noen ganger ønsket at ett produkt gjør flere ting? Da kan vi presentere Chemical Guys Marine and Boat Hybrid Shine Quick Detail Spray! Denne quick detaileren forsterker ikke bare glans, hjelper deg å unngå riper og fjerner lett skitt og støv, den letter også tørkejobben etter vask! I en og samme operasjon kan du altså lettere tørke farkosten OG forsterke glans, shine og utseende. Du tenker kanskje at en quik detailer som denne kun kan brukes på gelcoat og lakk? Feil, denne kan du også bruke på chrome, aluminium, glass, plast og som en luber ved claying! Chemical Guys Marine and Boat Hybrid Shine Quick Detail Spray vil etterlate en tynn beskyttende hinne som frastøter forurensinger. En flott og enkel, men likevel effektiv og universal quick detailer for bruk innimellom behandlinger samt forsterking av glans. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray lett over områder som skal behandles. Tørk av med en ren mikrofiberklut, snu kluten og buff av eventuelle rester. Bruk gjerne Chemical Guys Hybrid Shine Quick Detailer som «tørkehjelp» og vedlikehold av voks/forsegling. Vi anbefaler å bruke Chemical Guys Miracle Dryer tørkehåndkle sammen med denne.
Lagerstatus: 2
kr 279
- +
Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster. I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater! Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere! Chemical Guys Marine and Boat Optical Glass Cleaner fjerner ikke bare forurensinger, salt og vannmerker på alle typer vinduer og glass på marine farkoster, den beskytter også mot dette i ettertid! Ved å anvende syntetisk, marin forsegling vil det bli vesentlig lettere å vedlikeholde samt forhindre etsemerker på alle typer glass, speil og vinduer. Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray 1-2 ganger på det aktuelle området og bruk egnet mikrofiberklut for å fjerne fingermerker, vannmerker, støv og skitt. Snu kluten og fjern eventuelle «streaks».
Lagerstatus: 2
kr 199
- +
Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster. I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater! Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere! Carnaubavoks har i alle år vært den foretrukne voksen for profesjonelle detailere og bilpleie entusiaster. Det fordi carnauba gir den ultimate glans, wet-look og naturlige beskyttelse som varer og varer. Nå har det også kommet en ekte Carnaubavoks beregnet for båtfolk og båtpleiere. Chemical Guys Marine and Boat Wet Wax gir en utrolig dyp, våt og gnistrende overflate uansett farge, om det er gelcoat, lakk, metall eller glassfiber. Bruksanvisning: Bruk CG Boat Wax kun på nylig polerte, nye eller særdeles velholdte overflater for maksimal beskyttelse! Rist flasken godt, bruk noen dråper på en egnet applikator påfør lett over de aktuelle områdene. La herde i ca. 20 minutter. Tørk av med en mikrofiberklut. Påføres 2 ganger pr år for maksimal beskyttelse.
Lagerstatus: 4
kr 499
- +
Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster. I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater! Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere! Chemical Guys Marine and Boat Heavy Duty Fabric and Vinyl Cleaner fjerner forurensinger, salt og skjemmende flekker på alle typer tekstiler, stoff og vinyl! Rensen kan like godt brukes på trekk, seter, puter og annet interiør for å fjerne mugg, flekker og forurensinger. Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray på det aktuelle området og bruk egnet børste for å rense/skrubbe. Tørk av med en fuktig klut for å fjerne såperester. For god og langvarig beskyttelse bruk Chemical Guys Marine and Boat Fabric Guard etter rens.
Lagerstatus: 7
kr 279
- +
Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine farkoster. I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater! Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere og vedlikeholde båter særdeles mye enklere! Etter en skikkelig rens er det nesten for ille å ikke beskytte jobben en har gjort. Det blir som å polere en bil, men droppe voks/forsegling. Chemical Guys Marine and Boat Fabric Guard er så enkel og rask i bruk, at dette steget vil være det aller minst tidkrevende. Her skal du bare spraye på og la tørke! Med CG Boat Fabric Guard vil seter, puter, trekk og andre tekstiler/stoffer være meget godt beskyttet mot søl fra mat, drikke, fisk, saltvann og UV stråler! Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray lett over de rensede, tørre områdene som skal beskyttes og la det tørke i ca 20 minutter. Påfør et andre lag for maksimal beskyttelse.
Lagerstatus: 4
kr 279
- +
Chemical Guys har endelig kommet med en komplett ny serie av produkter beregnet for båter og andre marine kjøretøy. I god Chemical Guys ånd, er også dette produkter av meget høy kvalitet som leverer fantastiske resultater! Produktene er enkle og meget drøye i bruk, noe som gjør at den ofte tidkrevende og slitsomme jobben med å renovere gelcoat blir særdeles mye enklere! Chemical Guys Boat Heavy Compound er designet for rask, enkel og morsom korrigering av meget slitt og lite vedlikeholdt gelcoat. Med grove slipe-partikler som brytes ned ved bruk, korrigerer du raskt selv den mest neglisjerte gelcoaten! Følg opp med Chemical Guys Marine and Boat Revive Polish eller Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant for en gnistrende flott overflate, klar for en god beskyttelse som avstøter salt, rur-oppbygging, grønske og andre forurensinger. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Vask og tørk kjøretøyet, utstyret som skal behandles, gjerne med Chemical Guys Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax. Fordel 4-6 «ertestore» dråper med CG Boat Heavy Compound på valgt pad og spre produktet over et område på ca 60 X 60 cm med lav hastighet. Jobb deretter med produktet på området til det blir transparent, tørk av med en god mikrofiberklut og kontroller resultat, gjenta prosess om nødvendig. Kan brukes både med DA poleringsmaskin og tradisjonell roterende maskin.
Lagerstatus: 1
kr 399
- +
Enklere, raskere og tryggere fjerning av vannmerker, helt uten bruk av slipemidler. Heavy Duty Water Spot Remover er som navnet tilsier designet for å fjerne vannmerker fra lakk, glass og andre detaljer som har fått disse skjemmende merkene. Her slipper du å bruke slipemidler, du unngår våtsliping, og i verste tilfelle, lakkere. Heavy Duty Water Spot Remover er trygg å bruke på alle typer lakkerte overflater, plast, glass og krom. Vi anbefaler å bruke denne sammen med Chemical Guys Premium Mikrofiber Applicator. Spesifikasjoner: 475ml flaske, gelform. Bruk: Vask/rens områder som skal behandles enten med vann og såpe eller en quickdetailer. Påfør 3-5 dråper med Heavy Duty Water Spot Remover på applikatoren og jobb med sideveis bevegelser (ikke sirkler) for å fjerne flekkene. Tørk av og sjekk resultat og gjenta om nødvendig. Rens området godt med mye vann etterpå for å nøytralisere gelen. Påfør voks eller annen beskyttelse for å unngå ytterligere vannmerker.
Lagerstatus: 3
kr 279
- +
Alt godt vedlikehold bunner i effektive rensemidler, gode produkter og entusiasme for jobben. Den helt nye Chemical Guys Marine and Boat Hybrid Wash and Wax er nettopp et slikt produkt! Ikke bare er det effektivt nok til å løsne opp og fjerne forurensinger, men samtidig så mildt, at det lett kan brukes gjennom hele sesongen uten at det fjerner tidligere påført beskyttelse. Som alle typer rensemidler og såper fra Chemical Guys kan også denne brukes i skumkanon for enkel, rask, morsom og særdeles effektiv påføring. Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, bland ca 40-60 ml i en bøtte (15L) lunkent vann, eller ca 2 dl på en skumkanon (1L beholder). Spyl farkosten først med rent vann. Vask ovenfra og ned med egnet vaskehanske eller børste. Skyll godt med høytrykk eller hageslange. Tips! Bruk gjerne Chemical Guys Hybrid Shine Quick Detailer som «tørkehjelp» og vedlikehold av voks/forsegling samt egnet tørkehåndkle, vi anbefaler Chemical Guys Miracle Dryer.
Lagerstatus: 2
kr 189
- +
Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant er en fantastisk ènstegs lakkrens/polish OG Sealer for båt og marine kjøretøy. Slipepartiklene brukt i denne starter relativt grovt for å fjerne riper og defekter og avslutter meget fint for en gnistrende blank overflate, ferdig beskyttet mot ytre forurensinger, vannmerker etc. Som de aller fleste produkter fra Chemical Guys er den naturlig nedbrytbar og ikke skadelig for vannmiljøer eller marint liv. På grunn av den spesielle formuleringen beregnet for gelcoat, plast og glassfiber, kan Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant brukes på alle typer kjøretøy, tilhengere og annet som er laget av glassfiber, gelcoat og plast. For eksempel snøscootere, ATV, tilhengere med kapell, vannscootere mm. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Vask og tørk kjøretøyet, utstyret som skal behandles, gjerne med Chemical Guys Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax. Fordel 4-6 «ertestore» dråper med CG Marine and Boat Polish and Sealant på valgt pad og spre produktet over et område på ca 60 X 60 cm med lav hastighet. Jobb deretter med produktet på området til det blir transparent, tørk av med en god mikrofiberklut og kontroller resultat, gjenta prosess om nødvendig. Kan brukes både med DA poleringsmaskin og tradisjonell roterende maskin.
Lagerstatus: Tomt på lager
kr 399
- +
Chemical Guys marine and Boat Revive Polish kan godt kalles en ènstegs lakkrens/polish for båt og marine kjøretøy. Slipepartiklene brukt i denne starter grovt for å fjerne riper og defekter og avslutter utrolig fint for en gnistrende blank overflate, klar for beskyttelse i form av voks, coating eller forsegling. På grunn av den spesielle formuleringen beregnet for gelcoat, plast og glassfiber, kan Chemical Guys Marine and Boat Revive polish brukes på alle typer kjøretøy, tilhengere og annet som er laget av glassfiber, gelcoat og plast. For eksempel snøscootere, ATV, tilhengere med kapell, vannscootere mm. Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Vask og tørk kjøretøyet, utstyret som skal behandles, gjerne med Chemical Guys Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax. Fordel 4-6 «ertestore» dråper med CG Marine and Boat Revive Polish på valgt pad og spre produktet over et område på ca 60 X 60 cm med lav hastighet. Jobb deretter med produktet på området til det blir transparent, tørk av med en god mikrofiberklut og kontroller resultat, gjenta prosess om nødvendig. Kan brukes både med DA poleringsmaskin og tradisjonell roterende maskin.
Lagerstatus: 4
kr 399
- +
Etter en grundig og omfattende prosess med vask, rens og polering av båten er det på tide med beskyttelse og «detailing». Men tenker du da bare på gelcoat, glass og kanskje stoff/tekstiler? Hva med all ubeskyttet plast, gummi og vinyl? Disse detaljene trenger også en beskyttelse mot de harde elementer de utsettes for på en båt. For å unngå inntørking, solbleking og sprøhet bør du bruke en god plast/gummi og vinyl-beskyttelse. Da skal du bruke Chemical Guys Marine and Boat Vinyl and Rubber Protectant! Ikke bare får detaljene et nytt utseende, de vil også frastøte forurensinger, saltvann og være beskyttet mot de skadelige UV-strålene. Husk resultatet ligger i detaljene, unngå verditap og «gammelt» utseende når en fornying er gjort på få minutter! Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray lett over de områdene som skal beskyttes og jobb pruduktet inn med en egnet applikator. Spray direkte i applikatoren og påfør på mindre områder for å unngå overspray. Påfør et andre lag om ønskelig for maksimal beskyttelse.
Lagerstatus: 4
kr 279
- +
Etter en flott, lang dag på sjøen i sol og varme har båten faktisk blitt utsatt for vesentlig påkjenninger i form av saltvann og forurensinger. Kanskje har du ikke tid eller lyst til å vaske ned båten nok en gang? Da er det bare å finne frem flasken med Chemical Guys Marine and Boat Wipe Down, Quick Detailer and Water Spot Remover. Med denne fjerner du meget raskt tørket saltvann, vannmerker, støv og skitt. Er båten i tilleg beskyttet med Chemical Guys Marine and Boat Polish and Sealant, vil den flotte glansen fremtre som om båten nettopp var polert! For en lettere og morsommere start på neste båttur og solskinnsdag på fjorden anbefaler vi å ha en slik liggende i båten til enhver tid! Spesifikasjoner: 475ml flaske. Bruksanvisning: Rist flasken godt, spray lett over de aktuelle områdene. Tørk av med en ren og egnet mikrofibelklut, snu kluten til en tørr side og buff av eventuelle «streaks»
Lagerstatus: 3
kr 279
- +
Kan det beste bli enda bedre? Det enkle svaret er ja. Med utgangspunkt i en av verdens beste, mest allsidige og driftssikre poleringsmaskiner (Rupes Bigfoot LHR 21ES) satte Rupes` ingeniører seg fore å forbedre noe som allerede hadde blitt lovprist av entusiaster og profesjonelle brukere. Ved å re-designe hele innmaten oppnådde de ikke bare en kraftigere og sterkere maskin (UTEN å gjøre noe med motorstyrke) som holder jevnt turtall over kurver og som takler ujevn belastning, de reduserte også vekten med ikke mindre enn 0,4 kg! LHR 21 MARKII har fått bedre balanse og mindre vibrasjoner, noe som tillater deg å jobbe lengre, mer effektivt og med bedre kontroll. Den har fått forbedret ergonomi med soft-grip materiale, mer effektivitet med et høyere turtall, men samtidig mindre støy enn første generasjon LHR 21ES. LHR 21 MARKII er vårt førstevalg for større flater som for eksempel varebiler, lastebiler, båter etc. Skal du hovedsakelig jobbe med personbiler og mindre kjøretøy anbefaler vi i stedet Rupes LHR 15 MARKII. Spesifikasjoner: Utkast 21mm Ø bakplate 150mm. Vekt 2,25 kg. Settet inneholder: - 1x LHR21 Mark II poleringsmaskin - 1x Bigfoot bag - Forkle - 1x Blå poleringspute - 1x Grønn poleringspute - 1x Gul poleringpute - 1x Hvit poleringspute - 1x 250ml Zephir - 1x 250ml Quartz - 1x 250ml Keramik - 1x 250ml Diamond - 2x Microfiberkluter
Lagerstatus: Tomt på lager
kr 8 999
- +